Waarvoor is geld nodig?

In de afgelopen tien jaar heeft Pleegzorg Xining jaarlijks een bijdrage van € 15.000 tot € 22.500 voor de pleegzorg geleverd. Dit is mogelijk dankzij donaties van particulieren en bedrijven. 

 

Waarvoor gebruikt

Het geld wordt gebruikt voor het werven en trainen van pleeggezinnen, het begeleiden en trainen van pleegouders (coaching in het omgaan met de handicaps van de kinderen en het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen), een maandelijkse vergoeding aan pleeggezinnen en het bekostigen van eventuele operaties of behandelingen van de kinderen.

 

Ons doel is bijna bereikt
De lokale overheid in Xining betaalt sinds een aantal jaren ook mee aan het project. Het is vanaf het begin de bedoeling geweest dat hun bijdrage steeds groter zou worden, waardoor onze bijdrage op den duur niet meer nodig is. Dit punt komt steeds dichterbij. Pleegzorg Xining zal tot juli 2017 de pleegzorg in de Chinese stad ondersteunen. Wij stellen donaties tot die tijd bijzonder op prijs. Daarna stoppen wij met fondsen werven. Donateurs krijgen daarvan tijdig bericht.