nummer 3 - 18 januari 2007

  Xining op TV op 29 januari as.  
  Mooi bedrag voor project in 2006  


Xining op TV op 29 januari as.
 
KRO's Spoorloos is op maandag 29 januari a.s. helemaal gewijd aan China. Dankzij bemiddeling van Wereldkinderen wordt in deze uitzending onder andere uitgebreid aandacht besteed aan 'ons' Xiningproject.
 
Zoals u waarschijnlijk weet is het project gericht op de opvang en pleegzorg voor Chinese vondelingen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in de stad Xining.
 
Spoorloos heeft het kindertehuis van Xining bezocht en heeft ook opnamen gemaakt in twee pleeggezinnen die inmiddels 1 of meer kinderen uit het tehuis in hun gezin hebben opgenomen. 
 
Een unieke kans om concreet in beeld te zien hoe het gaat in Xining en wat er met uw geld wordt gedaan. Kijken dus!Mooi bedrag voor project in 2006

Het jaar 2006 was een goed jaar voor het project. In een volgende nieuwsbrief doen wij verslag, zodat u weet hoeveel geld er is opgehaald en wat hiermee is bereikt voor de vondelingen van Xining. U kunt natuurlijk ook vast kijken op www.pleegzorgxining.nl onder 'Nieuws'.
Uitzending

maandag 29 januari
rond 21.00 uur
Nederland 1.

Donateurs en sponsors bedankt!

Natuurlijk zijn we trots dat Spoorloos aandacht besteedt aan het project waar we al bijna twee jaar lang met heel veel plezier en inzet aan werken.
 
We hopen dat het net zo'n grote opsteker is voor iedereen die ons de afgelopen twee jaar heeft gesteund!


Colofon

Deze nieuwsbrief is van de werkgroep Pleegzorg Xining van de Vereniging Wereldkinderen. Wereldkinderen heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen.

Contactgegevens:
0561-433706
info@pleegzorgxining.nl
www.pleegzorgxining.nl
 
Sponsor: www.mailpublisher.nl.


Aanmelden
Wilt u deze nieuwsbrief ook via e-mail ontvangen?
Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzend.