nummer 2 - 12 oktober 2006

  KLM steunt vondelingen China  
  Kerstpakketten actie 2006  
  Hoera geen meisje  


KLM steunt vondelingen China

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft een donatie van 10.000,- beschikbaar gesteld voor de drie projecten van Wereldkinderen in China, waar onder ons Xining project. Een geweldig initiatief!

Daarnaast heeft de KLM deze zomer speciale aandacht besteed aan ons project en de twee andere China-projecten van Wereldkinderen. Onder andere door het vertonen van een film over pleegzorg in China tijdens alle vluchten. De film is te zien op www.hoerageenmeisje.nl.Kerstpakketten actie 2006
Verras uw medewerkers (of wijs uw werkgever op deze mogelijkheid) met een Aziatisch kerstpakket. U steunt daarmee tegelijkertijd de vondelingen van Xining!
Vanaf 27,90 per pakket, levering door heel Nederland.
 
Kijk op www.pleegzorgxining.nl voor meer informatie.Hoera geen meisje

Onder de titel 'Hoera geen meisje' voert Wereldkinderen momenteel landelijk campagne voor de drie pleegzorgprojecten in China, waaronder Xining. Doel is bedrijven en particulieren als donateur te werven. Meer informatie: www.hoerageenmeisje.nl.

Pleegzorg Xining is verbonden aan de vereniging Wereldkinderen en is te bereiken via info@pleegzorgxining.nl of telefoon 0561-433706.

Pleegzorg Xining

Pleegzorg Xining stelt zich ten doel tehuiskinderen in de provinciestad Xining onder te brengen in lokale pleeggezinnen. Het gaat om vondelingen met een handicap uit het Xining Orphanage. Pleegzorg Xining bestaat uit Nederlandse ouders van geadopteerde Chinese kinderen. Zij voelen zich verbonden met het lot van de vondelingen in Xining en zamelen geld in.Vorige Nieuwsbrief niet ontvangen? Kijk op:
Xining februari '06

Colofon

Deze nieuwsbrief is van www.pleegzorgxining.nl en kwam tot stand dankzij sponsoring door www.mailpublisher.nl.


Aanmelden
Wilt u deze nieuwsbrief ook via e-mail ontvangen?
Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzend.