Nieuwsbrief

  Bestel online unieke wenskaarten!  
  Wijzigingen Pleegzorg Xining  
  Veranderingen bij Wereldkinderen  
  Hoe nu verder  


Bestel online unieke wenskaarten!

Onze unieke wenskaartenactie is gestart. U kunt de wenskaarten online bekijken en bestellen. Ze zijn ontworpen door 12 bekende illustratoren, die hier belangeloos aan meewerkten. Bestellen gaat eenvoudig via onze site. De opbrengst gaat vanzelfsprekend naar Pleegzorg Xining.

 

Illustratie: www.sonjakemp.nlWijzigingen Pleegzorg Xining

Het project Pleegzorg Xining is er op gericht dat gehandicapte kinderen in Xining in een pleeggezin opgroeien in plaats van in een tehuis. Dit is mogelijk dankzij de steun van de vele donateurs van Pleegzorg Xining in Nederland. Wij, de vrijwilligers van de werkgroep Pleegzorg Xining, zetten ons al jaren in voor dit prachtige project onder de vlag van de Vereniging Wereldkinderen.


Veranderingen bij Wereldkinderen

Wereldkinderen moet bezuinigen. Een van de maatregelen die zij hebben moeten nemen is dat Wereldkinderen niet langer ondersteuning biedt aan vrijwilligers die fondsen werven voor hulpprojecten. Dus ook niet aan ons. Consequentie is dat het hulpproject Pleegzorg Xining niet voortgezet kan worden onder de naam van Wereldkinderen.


Hoe nu verder

Wij willen de ondersteuning van het pleegzorgproject voortzetten en hebben daarom een zelfstandige stichting opgericht. De naam daarvan is Stichting Kinderhulp China. De nieuwe stichting houdt de kwaliteit en omvang van de ondersteuning op hetzelfde hoge peil als de afgelopen jaren het geval is geweest. Wereldkinderen is blij met dit initiatief. In goed overleg is de verantwoordelijkheid voor het project Pleegzorg Xining overgedragen aan onze nieuwe stichting. Onze vaste donateurs zijn hierover in een persoonlijke brief op de hoogte gesteld. Brief niet ontvangen? Bekijk de brief hier.

Financiële steun blijft nodig

Sponsorbijdragen van bedrijven en particulieren hebben het in de afgelopen jaren mogelijk gemaakt om kinderen structureel te helpen en te bouwen aan hun toekomst. Wij hopen dat we juist nu op uw bijdrage mogen rekenen.

 

Uw donatie komt nog steeds ten goede aan het project Pleegzorg Xining, dat voortaan wordt beheerd door de Stichting Kinderhulp China. De stichting behoudt het bankrekeningnummer bij de ING: 144721.

 

Als u een automatische overschrijving heeft lopen, hoeft u deze niet te wijzigen. U blijft zoals altijd op de hoogte van de activiteiten via de digitale nieuwsbrief, die twee keer per jaar verschijnt.

 

Namens de kinderen alvast heel veel dank!

 

Kijk voor meer informatie op: www.pleegzorgxining.nl


Lees de verhalen uit Xining op onze site!

Lees het verhaal van Ji Wen Kai op onze site.


Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Pleegzorg Xining, onderdeel van de Stichting Kinderhulp China. Tel. 0561-433706
info@pleegzorgxining.nl
www.pleegzorgxining.nl


Aanmelden
Wilt u deze nieuwsbrief ook via e-mail ontvangen?
Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzend.