Nieuwsbrief

  Volg de belevenissen op de speciale blog!  


We gaan naar Xining

Volg de belevenissen op de speciale blog!

 

 

Op zaterdag 21 april a.s. is het zover. Martijn Roessingh en Paul Klaassen van de werkgroep Pleegzorg Xining vertrekken voor een bezoek aan het project in Xining. U kunt ze online volgen!

 

Martijn en Paul brengen onder andere een bezoek aan het tehuis, een aantal pleeggezinnen en deelnemers aan het nieuwe communityprogramma. Zo zien ze met eigen ogen wat er met het ingezamelde geld gebeurt.

 

Reisblog

Tijdens het bezoek houden zij een speciaal reisblog bij: www.pleegzorgxining.reismee.nl. Om de privacy van de kinderen in Xining te beschermen, is de site beveiligd met een wachtwoord ('xining') en mogen foto's op de site niet verder verspreid worden.

 

Automatisch op de hoogte blijven?

Wilt u automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Ga dan naar bovenstaand webadres, vul het wachtwoord in en meldt u dan aan voor de mailinglijst door uw e-mail adres achter te laten in de rechter kolom van de homepage.

 

Reacties en vragen welkom

Wij vinden het leuk als u ons volgt. Ook reacties op onze verhalen en foto's zijn welkom. Heeft u een vraag over het project? Stel hem dan via de blog. Wij zullen proberen de gevraagde informatie ter plekke te verzamelen. We zijn in Xining tot en met donderdag 26 april 2012.

 

Hartelijke groet,

 

Werkgroep Pleegzorg Xining:

 

Willy Francissen

Martijn Roessingh

Dominique Wichers

Katja Moesker

Paul Klaassen

 

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van de werkgroep Pleegzorg Xining van de Vereniging Wereldkinderen. Wij hebben CBF-keurmerk voor goede doelen. Tel. 0561-433706
info@pleegzorgxining.nl
www.pleegzorgxining.nl


Aanmelden
Wilt u deze nieuwsbrief ook via e-mail ontvangen?
Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzend.